
כמה פעמים יצא לכם לצ'טט עם אנשים שאינכם מכירים?
אתרי הצ'ט מזמינים את כולנו לדבר עם אנשים שאנו מכירים, וגם כאלה פתוחים שאיננו מכירים.
לפעמים זה יכול להיות נחמד לצ'טט עם אנשים שאיננו מכירים, אך אנו כבוגרים עוד יכולים להבחין בין טוב ורע (גם זה לא בכל המקרים), אך המחשב והאינטרנט היום נגישים גם לילדים ממש צעירים.
לפעמים ההורים שמחים שילדיהם יושבים מול המחשב ואינם משחקים ברחוב, או הולכים עם ילדים בעייתיים, או נכנסים לתגרות מיותרות, אך מנגד, במחשב הביתי מסתתרות סכנות לא קטנות, וישנם אנשים רעים בעולם (כמו גם טובים) אשר ישמחו לנצל את התמימות של ילדיכם, ויכולים לפתות אותם לפגוש אותם במקום כלשהו!!! או לגנוב מהם כסף ע"י הדרכתם איך להשיג את כרטיס האשראי של ההורים שלהם (אתם) למשל!
המחשב והאינטרנט יכולים להפוך את חיינו לטובים יותר, נוחים יותר, והם כבר הפכו אותם לכאלה, אך הם גם עוזרים לרשעים במזימות שלהם.
תפקידכם כהורים, לוודא היכן ילדיכם גולשים, עם מי הם מדברים, מה מפריע להם, ומה משמח אותם.
יש לזכור שאם אתם מונעים מהם את הגלישה, הם יגלשו אצל חברים או במקום אחר, כך שזה אינו הפתרון.
ניתן ללמד את הילדים לגלוש, ואם אינכם יודעים ממש, ניתן להיעזר בחברים, או אפילו לשלוח אלינו שאלות ונענה לכם בשמחה.
שמרו על ילדיכם מפני הסכנות האורבות ברשת האינטרנט.
צוות מיי-ג'וליס
1. אומרים "יושבים על המחשב"?
» תשובה...
לא, כותבים יושבים מול המחשב, תודה על ההערה. תוקן.
2. אל תפחדו אנחנו נשמור על עצמינו !!:)
פרסום תגובה חדשה