פסגות - תעשיות חומרי בניין וגינון
Radio כפר ג'וליס

כניסה

ads

 

 

 

סקר

הסטנדאפיסט אורי חזקיה בג'וליס, האם תהיה/תהיי מעוניינ//ת לשלם 90-100 ש"ח להופעה?:

תמונה אקראית מהגלריה

אתרים לכפר ג'וליס

 

 

 

פרסום

سوفليه بالشوكولاطه


מאת: .. S
צפיות: 5800
בתאריך: 23/07/2010
שתף |

ממוצע: 5 (5 דירוגים)

سوفليه بالشوكولاطه

 

المقادير:

1/3 كوب سكر

1/3 كوب مسحوق كاكاو

1/4 كوب دقيق

صفار 3 بيضات

2 ملعقة زبده

3 ملاعق سكر

رشة فانيل

بياض 4 بيضات

------------------------------------

 

طريقة التحضير:

 

1- يخلط ثلث كوب السكر + الكاكاو + الدقيق في قدر.

يضاف اليه بالتدريج ويسخن الخليط حتى الغليان مع تحريك باستمرار , ثم يرفع عن النار.

 

2- يخفق صفار البيض في وعاء , يضاف اليه الخليط واخيراً الزبده والفانيل ويترك المزيج ليبرد قليلاً.

 

3- يوضع رف الفرن في ادنى موقع له ويحمر الفرن لدرجة 180.

 

4- تدهن 6 قوالب (زجاج) بالزبده ويرش فوقها سكر.

نحضر لكل قالب 3 طبقات ورق الامنيوم عرضها 8 سم  وطولها زيادة  5 سم عن سطح القالب.

تدهن جهه واحده بالزبده والسكر (من جهة الداخل).

 

5- يخفق جيداً بياض البيض في وعاء ويضاف اليه 3 ملاعق سكر بالتدريج.

يخفق الخليط باستمرار حتى يصبح الامعاً.

 

6- تضاف ربع كمية البياض الى الخليط الاول ويحرك جيداً وبعدها يضاف ما تبقى, ويخلط معاً.

 

7- يصب الخليط في القوالب ونضع القوالب على صنية الفرن.

نضع الصنيه في الفرن ويسكب ماء ساخن جداً في الصنيه , علو 2 سم.

 

8- تخبز القوالب لمدة 3/4 الساعة ( ليس اقل).

 

 

param name='scale' value='exactfit' />

התגובות מביעות את דעת כותביהן בלבד ואין מנהלי האתר אחראים לתוכנן, לתקנון האתר.
אין לפרסם באתר מיי-גוליס תגובות המפירות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות גזעניות, תגובות המוציאות לשון הרע, תגובות בעלות אופי מיני, תגובות המעודדות לביצוע הסתה, תגובות הפוגעות בפרטיות, תגובות הפוגעות ברגשות הציבור ותגובות המפירות זכויות קניין רוחני. למען הסר ספק, הנושא באחריות הבלעדית לתוכן התגובה המפורסמת הוא כותב התגובה, ואתר מיי-גוליס שומר לעצמו את הזכות שלא לפרסם את התגובה ו/או חלקה ו/או למחוק תגובות שפורסמו וכן למסור את פרטי כותב התגובה בהתאם לשיקול דעתו הבלעדי של האתר ו/או לפי צו ביה"מ.
  • כל משתמש/ת רשום/ה יכול/ה לפרסם תגובות, התגובות יפורסמו ללא בדיקה מוקדמת ע"י צוות האתר, כל תגובה שמתפרסמת הינה באחריותו/ה הבלעדית של המשתמש/ת המפרסם/ת כמוזכר בתקנון לעיל.
  • משתמשים/ות לא רשומים/ות ואורחים/ות: ההחלטה לגבי התגובות שלכם/ן באם לפרסמן כמות שהן, לפרסם חלק מהן ו/או לא לפרסמן בכלל תהיה לאחר בדיקה ע"י צוות האתר כמוזכר בתקנון לעיל.

תגובות

1. מין עמלהא?????????????????????????

הוגש ע"י אה ב־26/07/2010 - 23:43.

2. :P:P

הוגש ע"י אורח ב־18/02/2011 - 13:45.

ענג'ד מין עמלהא מבין עליהא מש טיבה :S:S


ReadySoftware.org -

3. בךך

הוגש ע"י אורח ב־11/03/2012 - 21:03.

4. בלעקס מבין עליהא קתיר טייבה ו לי קאתב בךך יתלע מן פלמו (יש המשך

הוגש ע"י וחדי גלסויה ב־12/07/2012 - 23:36.

ואאד מש עאגבו יעתיש אראאו ו להפך מביני ממ שטעימה בא לי אעמלא בוקרה ו למק'דיר על אג'לב מתופרי פי קול בית ו האדא אלאשי אלחלו פי האי אלוספי .


ReadySoftware.org -

5. בלעקס מבין עליהא קתיר טייבה ו לי קאתב בךך יתלע מן פלמו (יש המשך

הוגש ע"י וחדי גלסויה ב־12/07/2012 - 23:36.

ואאד מש עאגבו יעתיש אראאו ו להפך מביני ממ שטעימה בא לי אעמלא בוקרה ו למק'דיר על אג'לב מתופרי פי קול בית ו האדא אלאשי אלחלו פי האי אלוספי .


ReadySoftware.org -

6. העוגה

הוגש ע"י אורח ב־21/05/2013 - 18:48.

נראה לי שהיא עוגה טעימה:)


ReadySoftware.org -

פרסום תגובה חדשה

ערך מאפיין זה ישאר פרטי ולא יוצג באופן ציבורי.
  • כתובות דפי אינטרנט ודואר אלקטרוני הופכות באופן אוטומטי לקישורים.
  • תגיות HTML מותרות לשימוש: <a> <p> <em> <strong> <u> <i> <b> <super> <sup> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

מידע נוסף על אפשרויות מבנה קלט